Geldzaken

Fietsverzekering afsluiten na diefstal? Slim of niet?

0 Love this post.27
fietsverzekering afsluiten

Is je fiets alweer gestolen en ben je dit nu echt zat? Dan kun je het beste een fietsverzekering afsluiten. Om het je gemakkelijk te maken is hebben we in dit artikel enkele fietsverzekeringen op een rij gezet. Vaak lezen mensen niet de kleine lettertjes van een contract. Hierin staat bijvoorbeeld dat je bij diefstal de originele sleutels moet laten zien.

Wist je dat…

Wist je trouwens dat de meeste fietsen gestolen worden rond je huis en in de buurt van je werkplek? Vermijden kunnen we dit helaas niet, behalve als je je fiets altijd op een bewaakte plek hebt staan, dan is een fietsverzekering niet nodig. Geef je geld dan aan iets anders uit en neem het risico. Helaas is een bewaakte fietsenstalling voor de meeste mensen niet realistisch.

Voorkom veel ellende met een goede fietsverzekering.

Zo wil jij je fiets niet aantreffen…

ANWB

De ANWB is bij iedereen bekend. Ze hebben een enorme dekking. Verder kan je er snel en gemakkelijk een fietsverzekering afsluiten en is het overzichtelijk wat je krijgt. Ze hebben een sterke service en daarnaast is de kans groot dat er een ANBW-winkel in je buurt is, waar je ook terecht kunt met eventuele vragen. Ben je lid van de ANWB, dan geldt ook hier je ledenkorting!
Tot slot is er ook de pech-onderweg service voor de fiets. Ideaal als je onderweg pech krijgt met de racefiets. Even bellen en je zit zo weet in het zadel.

Meeuws

Dit is een grote, degelijke en fatsoenlijke verzekeringsmaatschappij. Met een goede service. Snel, direct en correct in prijs. Daarnaast gaan ze mee met de nieuwste ontwikkelingen, ook zij hebben een pech-onderweg-service voor de fiets. Altijd prettig en gemakkelijk, omdat je meestal pech krijgt op een onverwacht moment. Ben je op zoek naar een goede en goedkope fietsverzekering? Je zoektocht eindigt bij Meeus. Een nieuwe fiets of een tweedehandse fiets? Een normale fiets, een dure racefiets of een elektrische fiets? Wat voor soort fiets je ook hebt, met een van deze fietsverzekeringen zit je op een goed zadel. Zelfs als je je fiets meeneemt naar het buitenland kun je je fiets verzekeren tegen diefstal en schade.

Univé

Ook voor Univé geldt betrouwbaar en gewoon goed! Een snelle en correcte afhandeling. Het is een grote maatschappij met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche. Zo heb je er als je een fietsverzekering afsluit recht op 3 jaren lang de aanschafprijs terug. Ook bij deze partij zijn tweedehands fietsen te verzekeren tegen een schappelijk bedrag. De organisatie de Consumentenbond heeft de verzekering van Univé beoordeeld met een 8,0.

Wat is een fietsverzekering?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *